Home is Where the Heart is

Jag kan ju bara inte låta bli att kommentera den eventuella officiella Fotbolls-VM låten (som inte blev den officiella Fotbolls-VM låten). Mcfly har lyckats igen! Lita akustiskt och falsett så är allt klappat och klart, katching och dom har en number one! NU blev den ju inte den officiella Fotbolls-VM låten, men om den hade blivit den officiella Fotbolls-VM låten (oh ja, jag gillar både parenteser och uttrycket "den officiella Fotbolls-VM låten"), så kanske tillochmed jag hade bänkat mig framför teven för att yla "SVÄRIJÖÖ! SVÄRIJÖÖ! WÖÖÖH!" i blågula supporterkläder precis som alla andra, men nej.
Så kul skulle vi inte få ha det!
Ingen chans att få höra Mcfly på fotbollsarenan och i svenska radiostationer (alltså inte på H&M's shoppingradio där mina engelska pojkar förekommer ibland), INGEN SARA! Skyll er själva..

Jag får nöja mig med att låta ipoden gå varm... voosh..


Mcfly


Onsdag. I efterhand liksom.

Rudbecksskolans lärarkollegium är av ondo.
Tre lektioner. Tre prov.
Historia. Svenska. Naturkunskap

Jag beundrar mig själv för att jag klarade alltihop med livet i behåll. Inre styrka, Inre styrka.
Men det gick bra, lite hyperventilation på första rasten, men sen redo att ta nya tag!

Avslutade dagen med att äta en halvliter chokladkrossglass, var deprimerad hela kvällen p.g.a. dåligt samvete. Jag kände hur fettet bara växte på kroppen, usch vilken värld man lever i... Tittade på medium (sjukt underskattad serie! iaf här i Svezia), stört spännande! MORR!


Jag har fallit för ett äckligt grupptryck

Och så är jag här.. PANIIK, jag bloggar! Näe, så illa är det faktiskt inte riktigt.. jag har gett upp min lilla internationella blogg på myspace.com och har hamnat här, och sen får vi se hur det går...