The Oscars is gonna happen!

Idag hade vi ett trevligt möte med vår studentmäklare Jesper, och phew, det verkar som om allting kommer att lösa sig med skivan.
UNDERBAR 17/4 2008!
Moviestarskivan, the one and only. Antingen är man där eller så har man det jävligt tråkigt den torsdagen.

image41







Nu återstår problemet att övertala jossan och c.o. om att vi ska vara guldiga över hela hela kroppen. För det tycker jag. Fuck it om det inte matchar med guldleggings och guldskor/klänning/kroppsfärg - är man oscarsstaty så är man. Right?
Jag hade tänkt mig nått i den här stilen ---->





Waitressing?

Nu slutar jag med modebloggeriet. Jag får ändå inget nytt jobb.
När jag berättade för min kära mamma att jag också hade sökt ett servitrisjobb, skrattade hon och sa att det aldrig skulle gå eftersom jag inte har någon "sidevision" och därav skulle resturangen se ut som ett helvete. Pappa tittade upp från tidningen och påstod lite cyniskt att jag nog inte skulle stå ut med att folk nöp mig i rumpan.
Tack för stödet .

MODEBLOGG

Nog för att jag älskar Anthill väldigt mycket - men jag behöver lite flexibilitet! Så idag har jag sökt en massa nya jobb. Slipsgossen i Kista, vad säger ni?

För övrigt så har jag skrivit att jag driver en modeblogg, man skulle ju vara modeintresserad. Så nu publicerar jag en bild på ett par stycken skor som jag vill ha. Inte för att jag borde bli längre (174,5 centimeter är rätt väl tilltaget) men GUD vad jag älskar skor..



SÅ! Nu är det här en modeblogg tills att jag har fått ett roligare jobb än att fråga folk vad de tycker om sin senast inköpta parfym.
skorna är från asos.com btw.. my droolstore..

Melodifestival? Pfff...

Igår fyllde the dear boyfriend 's lillasyster nio. Gud en sån söt unge!
Vi spelade melodifestivalenspelet och mitt lag vann nästan. Kanske inte såå konstigt eftersom vi var flest youngsters i vårt lag och frågorna var typ; "Hur många celluliter hade Pernilla Wahlgren år 2005 ?"
Sånt kan inte jag.

Tragiska barndomsminnen

Jag sitter och bläddrar i gamla foton. Jag var verkligen inte en fager unge, och allt är mammas fel. Jag drömde om långa prinsesslockar, att kunna ha flätor eller åtminstone tofsar. Men nej. Min mamma tyckte att jag skulle ha page. Då blev det page. Från den dag jag hade tillräckligt med hår att klippa i till, tja säg, fjärde klass. Page. Jag hatar page. Jag kommer aldrig att göra så mot mina barn.


Ride me Daddy'O!

Outsiders ikväll: Pony-play, om att ikläda sig rollen som undergiven häst.
Till en början var det mest skrattretande. Hon såg ut som en frikyrkoledare och han som en gammal alkis. Han saknade en framtand, likt en äkta A-lagare och såg ganska nerdekad ut.
Det förälskade paret skulle äntligen förverkliga sin underliga böjelser och åka på en pony-play kurs i Texas. Hon skulle alltså bli hans lilla häst med sadel och träns och piskor.
Det var det första som äcklade mig. Men HEY, alla tänder vi på olika saker, det kunde ju arta sig och bli intressant. Men sedan kom den stora smällen. Det som äcklade mig på riktigt och som gav mig the big chills. Hon 20. Han 42. Sånt är INTE okej. Han skulle kunna vara hennes biologiska far, och såg ut som och betedde sig som det också (i deras relation var han dominant och hon undergiven). Där är det något som har gått snett. Riktigt jävla snett.

"Move that bus!"

Är jag en hemsk och okänslig människa som inte grinar av Extreme Home Makeover?

Jag?! Gift?!

Varför kallar tjejer så ofta sina pojkvänner för "min man" och "min karl"? Jag tycker illa om det, och har alltid tyckt illa om det. Och jag gör det själv. Det blir veckans detox att lägga av med dylika uttryck, det är supertöntigt.
En tjej uttryckte sig på detta sätt om sin "man" när vi var i Magaluf i sommras. Jag var fullt övertygad om att den 19-åringen (or something) var gift, tills ett ljus gick upp för mig en halv dag senare. Det är inte bara fult, det är förvirrande också!
så FYI, jag är inte gift. Och jag ska sluta låta som det.

Future preppy kids

"mina barn, andras ungar", brukar siris mamma säga, och oh ja vad jag ska ha söta barn till skillnad från alla andra fula snorungar.
Min extrema förlossningsskräck kan diskuteras en annan gång (planerat kejsarsnitt here i come) men när dom väl kommer ska dom ha såna här kläder.


man ska börja i tid. vem vet dom kanske börjar modeblogga..

Rule Gordon, Gordon rules the waves

image34






När jag blir stor ska jag bli lika jävlig som Gordon Ramsay. Att vara så utan konkurrens att man kan vara evul utan repressalier - that's power. Gör folk fel, är det deras förlust, BAHA!
Han är ett fenomen, kungen av the f-word. På äkta Glasgow-dialekt.

Även überkroppen måste pausa

Ett kort och för ovanlighetens skull seriöst inlägg. Om ätstörningar.  I've been there. I've done that, been thorugh it. Lyckligtvis fanns det snälla människor som hann stoppa mig precis innan det gick överstyr åt den smala hållet, men det var jag själv som fick stoppa mig när det gick åt det tjockare hållet.
Därav har jag ett ganska konstigt förhållande till mat, mat är min belöning för saker, och när jag ska straffa mig själv så tillåter jag inte mig själv att äta sådant som jag tycker om, jag är en mat-Hitler och det är min kropp som är det som skall kuvas. Återigen så är jag en dålig förebild.
Idag ska jag för första gången sedan nyår äta lite godis eftersom jag känner att saker är på väg åt fel håll med träningshets och matvanor som börjar gå över styr.  Det känns som att jag borde unna mig lite av livet också, inte bara leva i mitt lilla mat-Treblinka.

Facebook är så mycket mer än bara tags, pokes och Sara is trött

Varför fastnar man framför facebookspelen när man sedan klockan nio gått runt och sagt att "nämen nu går jag minsann och lägger mig, jag fick så lite sömn igår"? Vad är det med facebookspelen? Jag är inne och spelar, men jag är inte social med någon i mitt social networks och jag svarar inte på vad folk skriver på min Wall, mitt event eller Nattas födelsedags thread. Jag bara spelar.
Jag borde straffas.

för övrigt är det nu fyra veckor kvar tills jag siri och förhoppningsvis hanna är i LDN. äntligen.

Illusionen av att ta någon på DENDÄR

image36


Vad sker på denna bild? För det första så är det raka vägen till solariet nästa vecka, för sådär kan man ju bara inte se ut. jonathan är brunare än mig, och har (förmodar jag) inte smink. Mellankaos. För det andra, om man tittar lite snabbt så ser det ut som om jag står och tar jonathan på, janivet. Men nej, det är hans arm, jag står bara i en väldigt konstig ställning. Tacka fasiken för att jag inte går runt och ser ut sådär. Eller gör jag det omedvetet?

På det hela taget en bra fredag

Igår fyllde den kära lilla josefine äntligen arton. Kvällen startar med familjemiddag där vi absolut inte fick skämma ut oss och inte dricka för mycket.

Den kära josefines mamma är min före detta lågstadielärare och hon har hittat en gammal skrivbok från när jag gick i ettan. Den ska bli kul och se, en tripp tillbaka till 1997. Jag önskar att jag kunde hitta mina gamla "Mina Vänner"-böcker också, från den tiden när alla älskade Spice Girls och skulle bli "vetrinär" och "påpstjärna".

Efter mysig middag, där Matilda Zs mål var att lära mig att tycka om vitt vin, så tog vi tåget. Där beter vi oss självklart med grace och elegans som dom tredjeringare vi är. Det blev mycket "wöööuwööö VI HAR SLUTAT NIAN!" och "jamåhonlevaellerhur,fannärkommervifram,vaeklockan,kanjaglånadittläppglans,åhfårjagsmaka?!", på en såndär mindre acceptabel ljudnivå. Jag hade inte velat åka med oss. 
När klockan sedan närmade sig halv tvåsnåret och vi hade hunnit dansa ett tag på utestället så försvann helt plötsligt alla människor. Dom "skulle vidare". Jaha.  Där stod jag och Matilda med en hysteriskt full liten flicka som skulle vallas hem. Men vi var duktiga och höll i varsin arm, och filmen kommer upp på Facebook. Sorry gumman, men jag outar dig iallafall inte på bloggen... Dock bjuder jag på ett citat:
c.a. 02:00
"Vad står S-et för då xxx?"
"HALV fyra!"

nu ska jag åka in och jobba, jag har sovit i femochenhalv timme. partystatus.

Kusinens karl

Jag bloggar från kusinens dator, hon är hemma från sina äventyr i sydafrika, men åker tillbaka ner imorron. Hon har skaffat sig en karl, en engelsman. Min anglofilitet is rubbing off! Man ska lyssna på mig.
Det som är skönt med kusin är att man får skrika hur mycket man vill och att hon hela tiden poängterar hur mycket tonåring jag är, så jag känner mig liten. Jag plockar tydligen poäng hela tiden. Hon plockade vuxenpoäng när hon förfasade sig över hur kort min klänning är.
Min kusin är min idol, jag ska bli som Johanna när jag blir stor. Det tycker inte farmor. Man ska bo hemma i Sverige, skaffa sig en karl och äta ordentligt. Inte bo i Sydafrika när man är vuxen som Johanna. Farmor må vara söt och göra jättegoda bullar men hon vet inget om utomlands. 

varken tjockare eller smalare

Det är så skönt med sirisar. Alla borde ha en siri. jag har ensiri. En såndär som säger att nu åker jag och tränar, så att man själv följer med. Såna är bra.

Så det blev träning idag efter provet från helvetet som var en ganska mesig sak. Det blev en krönika (mindre oväntat) om drömmar. Det borde ha gått bra.
För övrigt så är jag ganska nära mitt mål om en helt okej kropp. Den perfekta kroppen är omöjlig eftersom min mage aldrig kommer att bli helt platt eftersom att jag tycker för mycket om frozen yoghurt och helt enkelt inte har dom generna. Men jag kommer iallafall i mina jeans i storlek 26, sånt gör en glad!
Sen åt jag spagetti o ketchup. och bacon. så idag ligger jag på +-0.


nu jävlar ska jag göra froyo!

Dumma krogen

Det händer att jag stör mig på uteställen, inte ofta, men det händer. Idag stör jag mig på stället vi har tänkt dra till ikväll. jag skrev upp mig på gästlista igår - OCH DEN ÄR FULL. Inte för att vara sån men, hur många vill gå DIT egentligen :S halva Stockholmsinnerstad och delar av förorterna? Såå kul kan det väl inte vara? Eller?


Uppdatering 07:37
Den var inte full. TJOHO! Glöm allt jag sa, det är ett bra ställe..

ironbutt

Min kära svenskalärare Sebastian uppmanade oss att ha 'järnröv' inför imorgon.
Från 8.20 - c.a. 13.30 skriver jag nationellt prov i Svenska B. Sånt stör mig på en torsdagkväll.

om att inte sälja mitt i maten

jobbet
Såhär glad ser jag ut när jag jobbar. Jag bjuder på en riktig karamell som inträffade för sisådär nio minuter sedan:
"Ja hej mitt namn är Sara Malm jag ringer ifrån xxx och jag skulle vilja.."
"Vad vill du sälja?!"
"nej, jag vill inte sälja något, jag skulle vilja göra en opinionsundersök.."
"DU VILL ALLTID SÄLJA! JAG VILL INTE HA!"
"men jag säljer.."
"TYST! DU SKA VARA TYST! JAG ÄTER SPAGETTI!"

Ibland är mitt jobb ytterst underhållande.

Känner nån någon som fixar instant idkort?

Imorgon fyller Josefin år och blir stor. Vi ska ut. Sånt gör mig nervös i magen. Leget gick ut i november. Inte bra.
VARFÖR tar det så lång tid att fixa idkort?! Jävla Svensk Kassaservice!


Muffinsmorgon

Det är ännu en 8.20 till 21 dag. Vissa påstår att jag jobbar för mycket (far min) men jag säger att jag försöker avancera inom företaget. Vem vet, mn tre år kanske dom lägger till en femma på lönen!
Den här veckan är det en månad sedan jag slutade med socker efter julen (man KAN inte leva utan knäck och tryfflar!) så jag tänkte teasa mig själv genom att i minnet återuppleva siris, mina och hannas ljuvliga Mcfly-cupcakes. Oh ja, det är frosting på dom där muffinsarna! och små bitar av choklad i! Irresistible. Fråga
siri om ni vill ha receptet, men jag tror att hon håller det hemligt.



image34


Om att hata bögar och Sverige. I Guds namn.

Jag snokade vidare på perez och fick veta att en kristen grupp har tänkt att protestera på Heaths BEGRAVNING(!) eftersom han spelade söt homo i Brokeback. Självklart var jag tvungen att ta reda på vad det här var för fascistoida puckon, så jag gick in på deras hemsida (godhatesfags.com) och blir sådär arg så att jag vill slå någon. Så får man inte tycka, och framförallt så får man inte skylla på Gud för att man själv är intolerant. Sedan upptäcker jag ytterligare en av deras hemsidor som jag inte vet om jag ska skratta eller gråta åt. Detta måste ni se.

http://www.godhatessweden.com/


Såhär säger dom om vår kungafamilj:
"The King looks like an anal-copulator, & his grinning kids look slutty & gay!
Och om svenskarna anser dom: "You are drippings from the Devil's own penis - a veritable sperm bank for Satan's queers"

Och folk undrar varför jag har svårt för USA..

Heath Ledger - R.I.P

Noooooooo! nohohohooooo! Not Heath Ledger! Not him!
Han vart dö han, som min farmor skulle ha uttryckt det. Det mest störda är att jag senast igår på Kulturidéhistorian diskuterade hur hunkig han är var med andra frälsta. Vi såg verkligen fram emot en snygg The Joker i Batman.
Jag har haft kändischrush på honom sedan idontknowwhen. Ten things I Hate About You förmodligen. Och så klickar jag in på aftonbladet och läser att hoppat av pinnen. Idag bär jag ett svart sidenband. Jag är i sorg.

image33

En tanke till hans dotter Matilda Rose, två år gammal. Your daddy did good things.

Bitterfitta

I helgen är det x antal folk som har konstaterat att jag är bitter. JAG!? Bitter?! nääe, nu har ni fel. Sedan lyssnade jag på mig själv, och hej och hå. Jag är ju den bittraste människan i hela världen. Ungefär såhär lät det om mig;
"Asså hon ser ju ut som ett jävla benrangel! Sånt där är inte snyggt! Fy fan vilka tänder hon har, jävla Hilary Duff! Och så JÄVLA blogghoror! Dom är så himla dåliga, dom kan ju inte ens skriva!" Självklart genomskådade alla mina träffsäkra kommentarer och det var bara att möta verkligheten. Den bittra verkligheten.

Jag är bitter och avis. Avis på folk som kan äta massa godis utan att gå upp ett gram. Jag vill också vara framgångsrik och göra filmer i Hollywood och sälja skivor fastän det ser ut som om jag har ett handfat i käften tack vare en dålig tandläkare. Jag vill också tjäna multum på att blogga om mitt eget liv och ha en massa åsikter om saker. Jag vill också kunna ha storlek 34 och 25 i jeans, även om det betyder att jag inte är en såndär jättebra förebild för alla unga tjejer som läser denna blogg (läs: min lillasyster, den enda unga tjejen som läser bloggen). Jag är bitter på mitt liv. Och det gör mig så jävla bortskämd.
I helgen ska jag bli positiv, glad och jävligt tacksam.

min älskling är hemma, tjohej!

Snoppar och tuttar på operan.

Nu är jag på jobbet och intervjuar stackars civila offer. Men mest vill jag gå hem.
Det var opera igår. Orphée, en modern variant på Orfeus och Eurydike. Jag gjorde det inte frivilligt, obligatoriskt besök med Kultur- och idé-historian. Men WOW vad häftigt det var. 
Dock upptäckte vi hur kroppsfixerade vi är. Det dansades i hudnära dräkter med tygsnoppar (min barnsliga humor hade en lycklig dag!). Gill var fullt övertygad under en lång stund att det var riktiga snoppar. På bilden nedan ser ni en rosa sak, det ska föreställa en lampa. Jag tyckte först att det såg ut som en tutte på en pinne.
Allting tog två timmar, så det var inte klart förrän halv tio. Jag och Tessan var inte så sugna på 22:20-tåget så vi sprang från Operan till Centralen på under tio minuter. Never underestimate my giraffelegs!

N <3 T

bilderna är snodda från svd.se, fotograf är Mats Bäcker

It's a disease!

"Hi my name is Sara"
AE: "HI SARA!"
"I have joined Anonymous Englishspeakers because... "

Jag är en compulsive englishspeaker. Jag kan verkligen inte sluta! Det var en lärare under Vibyskolanföreläsningen igår som påpekade det, Ooch sedan dess har jag tänkt på det hela tiden.  Jag pratar verkligen engelska jämt, vart och vartannat ord. And i just can't stop!

Så jag har nu startat Anonymous Englishspeakers, för oss som inte riktigt kan hålla isär det här med tvåspråkigheten.
You wanna join?


Another day another dollar

Idag ska jag vara aktiv i tolv timmar, workin 9 to 9. men men, i'm in it for the money. Och så kan man få ganska roliga panschisar på tråden när man jobbar.
"Men HUR kan du ringa mitt i bonde söker fru?!" - mycket söt pensionär för x antal veckor sedan.
Jag hann inte ens säga hej innan hon attackerade mig för att avbryta hennes holy moment. I bet she got an orgasm from Karl-Petter (heter han så?). Jag tyckte att han var hot mama fram tills några dagar sedan då någon konstaterade att han var lik någon jag kände. Kärleken dog. Å andra sidan så hade jag nog inte funkat på en bondgård.

Dags att ge mig av mot Gillboskolan, projektarbetesföreläsning om Barnsoldater i Uganda. Me so ambitious.


I'm back!

Jag är tillbaka, men bara i smyg, så säg inget till nån..