NU LONDON!

Siri har nu svängt in på Norrvikenleden och ska bara plocka upp Hanna. Sen kommer hon. Då åker vi.

LONDON ÄR NUMERA EN OSÄKER PLATS.

see ya in eight days. puss.

Politikerhumor är bra humor.

"Människan är det enda djuret som kan le. Och betala skatt. Men inte samtidigt." - Karin Pilsäter (fp)
Det är ruter i alliansen. Och humor!

(om åtta timmar exakt så sitter jag i bilen på väg mot Skavsta och det pirrar, pirrar, pirrar)

Nedräkning

Imorgon bär det av. Finally. London, igen. Jag är så uppe i varv att jag inte ens kan sova, trots att jag ska upp tidigt och börjar jobba 10.00. Skäms.

När
Siri äter hallon:
"Det smakar som en sorts sprit!"
Hon vänder sig till min kära lillasyster och fortsätter: "Drick inte den sortens sprit!"

btw, det stavades begeistrad. Jag visste ju det hela tiden. Juh!

Nu åker vi. Snart.

Så fort jag kommer till London så kommer allt att ordna sig. Livskaoset pågår fortfvarande och inget har en lösning ännu.. Det är inte bra alls.
Jag funderar dock på att lägga ut ett par hundralappar på Beatles-antologin som kom ut i dagarna. Lite light reading till flyget.
Vi såg den for sale i Täby Centrum och jag och siri blev lite beigeistrade (hur stavar man det?)
image63

Kaos!

Nu har den stora packningen satt igång. Det ligger underkläder, skor och olikfärgade strumpbyxor överallt. Allmänt kaos både här hemma och annars.
Stressmoment just nu:
1. Skoltidningens utgivning är försenad, vilket stressar mig oändligt.
2. Jag måste inhandla klänningen som jag lade undan och glömde köpa (usch vad är det här för i-lands lista!)
3. Igår satte sig lillasyster på huk i ett av mina favvojeans så att dom sprack.
4. Mitt rum ser ut som Hiroshima och jag hittar ingenting.

Skor och kultur

På begäran (av fler än Janina faktiskt) så ska jag lägga upp en bild på tiocentimeters-skorna, eller iallafall den ena i paret. Ni får ursäkta den taskiga bildkvaliten, men jag gör mitt bästa med 1,3 megapixlar. Någon dag ska jag lägga upp hela skosamlingen med fin kvalitet..


Jag är nu relativt nyss hemkommen efter att ha sett Figaros Bröllop med Svenska B. Jag är en sån där kulturnörd som tycker att även tvångsteater är roligt. Till och med svår och modern teater.
Det enda jag, rent kulturellt sett, har svårt för är modern dans. Vilket beror på att jag för det mesta inte förstår vad de sysslar med. Annars så trivs jag med allt. I min senaste spellista skedar Magnum Coltrane Price och Funk Unit med Girls Aloud. Bara en sån sak. Funk Unit (med Nils Landgren) borde för övrigt fler lyssna på.
Nu sova. RAUS!

"dare to be one uf us girl.."

Uppspel idag med Indiekråkorna (sistaminuten dop av Ensamble A bandet; jag, Johan, Anders och Rasmus). Franz Ferdinand gick utmärkt, The Shins gick mindre bra. Jag slarvade bort mig och kunde inte se texten. Fortfarande så vill jag inte möta den elaka verkligheten som skriker att jag borde använda mina glasögon.. Jag lär mig aldrig.
Hanna var där också, bilderna från Indiekråkornas bejublade spelning kommer snarast upp på bdb!

Tall girl you are beautiful!

Nu är det fastställt. Snyggt går vid 1.90 (sorry alla andra tjejer som är längre än så). Jag blir 1.86 i skorna. LÅNG ÄR VACKERT! Parteeeey!

Oh is that a giraffe over there taking a shit?

Jag har fyra dagar på mig att lära mig gå i mina nyinköpta tiocentimeters-heels. Det kommer fanimej inte gå bra. För tillfället liknar jag mest en nyskiten giraff. Vinglar gör jag också ibland.
Dessutom blir jag 185 centimeter (minst) och jag kan inte riktigt utröna om man har passerat gränsen för vad som är snyggt när man sträcker sig såpass långt över marken. Jag vill ha skorna, men ack, vad gör man när naturen protesterar? Mankind can only trust to hope.

Det behövs nog mer än en buss

image61

Och jag klagar på att det är mycket folk på 520..

Det laglösa preventivmedlet Hanna

Om ämnet religioner och livsregler:
Hanna: "Kan man inte vara kondom utan att följa dom där reglerna?"

Porrivaddå?

image60

Är det meningen att jag ska kunna uttala det där? Inte utan att läsa om det ett par gånger iallafall...

Schlagerskadad

Eh asså.. jag får inte kebabpizzan och do the borka, borka ur hjärnan. Melodifestivalen är skadligt.

"Är inte det han i den där dansfilmen?"

David Hasselhoff gästspelar som bekant i Dodgeball. Jossan, som har haft en tuff vecka rent intelligensmässigt, ska försöka komma på vart hon sett honom förut. Jag och Hanna hintar med Baywatch under tiden som Jossans kugghjul roterar. Men hon är inne på ett helt annat spår. Nämligen "den där dansfilmen med han och hon och..". Jag avgrundsvrålar när jag inser att Jossan på riktigt tror att David Hasselhoff har huvudrollen i Dirty Dancing.

image59

NEJ Jossan.. Nej, nej, nej..

Komedi kräver sina offer

OBS! Namnet på intervjupersonen är fingerat. Om inte det framgår.
"Ja hej, mitt namn är Sara Malm och jag söker Egon af Adelsefternamn."
"Friherre."
"Förlåt?"
"FRIHERRE af Adelsefternamn."
"Eeeh, jaha."
"Om du inte tituelerar Friherre af Adelsefternamn med Friherre så kommer Friherren inte att svara."
"Okej, jag söker Friherre Egon af Adelsefternamn?"
"Ja det är jag."
Schizofreni finns tydligen även i samhällets öfre skikt..



Annat som var roligt var att jag ringde till en Kermit Andersson (förnamnet icke fingerat). Han måste verkligen hata sina föräldrar.

Datorn ska vara AV när jag kommer hem

Jag skrev ett inlägg när jag kom hem igår, som jag tack och lov inte publicerade utan sparade som utkast. Här är ett utdrag:
"FAn vilken rolg kväll! Mysig mat, trevlegt folk och så lite äckligt jordgubbvin. Fast det drack jag inte, bara lukade på´´ . Imorron ska jag jobba men det skitrer jag i för det är brra gamla fula tanter där."

Hjälp.

Alla "Kul-idéare"s idol

image58

Här är han. Mannen. Myten. Legenden. Han som väldigt ofta säger "Det tänkte jag inte på". Som har lila Converse till kostymbyxorna och kavajen. Som tycker att att Lejonet i Narnia uttalas Arschlan. På riktigt. Allas våran idol. Carl-Henrik "Calle-Henke" Öberg.

Happy Valentines

En bra alla hjärtans dag, på det stora hela. Inte glass till lunch men väl kladdkaka till middag. Nu ska jag få massage. Annars nyper jag karln i örat.
Cheerio!

Telefonförlust

What an afternoon.
På väg ut från huset, efter att ha vart hemma på en snabb bytaom-visit, upptäcker jag att det är tomt i jackfickan. Mobilhelvetet!
In igen och leta. Ingen mobil. Så jag hyperventilerar, som kontrollfreak-jag alltid gör när planeringar spricker. Men jag bestämmer mig för att rusa iväg till bussen ändå, tar på mig fel skor, och lyckas få jordens jättemaska på strumpbyxorna. Bussen kommer sex minuter för tidigt och jag ser den försvinna bort mot horisonten. Great. Mitt upplösningstillstånd är nu faktum. Stora krokodiltårar och en stödjande syster som godtroget försöker övertyga mig om att mobilen finns i huset och att vi ska ringa på den. När jag inte får svar är det kod röd på riktigt. Den räddande ängeln lillasyster uppmanar mig att pröva en sista gång. Inte ett ljud. När jag ska lägga på luren sätter jag plötsligt paniken i halsen. "CHALLÅ! CHALLÅ?!" Någan svarar i andra änden. Busschauffören har hittat den. Av alla som kunnat lägga vantarna på den så gör busschaffisen det. Halleluja, prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!
Kära busschaffis, du räddade min alla hjärtans dag. Och min psykiska hälsa.
Någon gillar mig däruppe. Fo' real. Imorgon ska den hämtas i bussgaraget. Då ska den rengöras.

Må illa gorilla

Jag mår fortfarande illa. Det kan ha något att göra med allt godis igår eller också att jag åt ett helt Pringles-rör till frukost. Jag planerar att äta glass till lunch, men först måste jag sluta må pytonorm.
Jag tackar för stödet,
världensbästastesiri. Håll mitt hår, för snart spyr jag.

Bläeurgh

Det dunkar ända ut i fingertopparna av sockerchock. Magen knyter ihop sig och jag mår riktigt jävla illa. Spyilla. Dumma godis som var så gott att jag åt tokmycket.

Man mår som man förtjänar. Det straffar sig att bryta dieter.
Fan vad jag vill kräkas...

Jag ger upp

Nu orkar jag inte längre, jag pallar inte battla med vågen. Jag har noll motivation kvar för viktnedgång och sockervägran.
Fuck this, jag vill ha choklad.
Plus två kilo på två dar? Det ska jag nog klara!

Konversation med ett femårigt avskum

- HÄÄÄÄJ! *skrika rakt in i luren*
- Ja hej, Sara Malm heter jag, jag skulle vilja tala med din mamma.
- Nähäää.
- Eh joho
- Nähäääääääää.
- JO, jag skulle vilja tala med din mamma.
- Nääääääää
- Nehe, är inte mamma där?
- VAAAAAAASADUUUUUU! *skrika igen*
Här tar mamman telefonen från monstret
- Förlåt, han gillar att svara i telefon.

Och folk tycker att jag har ett lätt arbete. Jag har ett svårt arbete. Och numera även tinnitus och snorungemedhopplösaföräldrar-allergi.

Nä, men ska man inte ta och bli FFFare. För miljön liksom...

Miljö och sånthär. Det är ju viktigt. Jag är nog relativt miljömedveten, fast bara ibland. Jag har aldrig (okej, väldigt sällan) teven på stand by, men å andra sidan så duschar jag ohyggligt länge. Så jag har tänkt att jag ska börja göra nått för miljön. Något som alla tycker är trevligt och roligt.
Vad säger du älskling, ska vi gå med i Fuck For Forest?

(Bokredovisningen gick åt fanders. Jag får pleada med Sebastian om betyget)


Hej, Jag har läst Mor gifter sig av eeeh.. eeeh? Hjälp.

Det är bokredovisning idag. Det kommer inte att gå bra. Eftersom jag och min partner har missat varandra på lektionen så måste jag förbereda mig på att göra hela bokredovisningen själv. 10 minuter. Det kommer att behövas en jävla massa skitsnack för att jag ska lyckas hålla den tiden. Tack Sebastian, you know you rule, men idag är jag inte nöjd med ditt performance! Tänk på att det är utvärdering snart! ( elevinflytandet på rudbeck sträcker sig nämligen så långt som att vi i kursutvärderingarna kan påverka lärarnas löner beroende på om vi kryssar i positiva och negativa rutor. Det har nog aldrig blivit utnyttjat för att hämnas för ett dåligt betyg, oh nej. )

I wanna kill someone, let's go to Sollentuna!

Varför slår folk alltid ihjäl/nästan ihjäl varandra i Sollentuna?
Är det något vi utstrålar som säger; här slåss vi som bara den?

My altar by my bed

So, this is where I pray

image57

Vaddå ANGLOFIL?!


Appropå ett extra adjektiv

Jag tänker tillbaka på julen. Ett inköpt Aftonblad. En bilaga. Julkort från kändisarna utlovas. Kändisarna är Idol-Marie, Ensam Mamma-Susanne och Antivålds-Anton.
Herregud. Antivålds-Anton. Vilket jävla epitet. Nog för att det kanske inte är så roligt att heta Slyn-Elin eller Svett-Niklas, men Antivålds-Anton.
Min mor tror att hans pappa inte är så glad för adjektivet. Inte heller att folk på teve uttalar hans efternamn (Abele för de som har missat) som om han vore en kenyan som vunnit VM-silver på 3000 meter hinder. Det är nog inte hans pappa glad för. Säger mamma.

Om jag inte dör av HIV så blir det på förlossningen.

För övrigt så tror jag att jag har HIV. Alla mina kära vänner som går NkB (jag har valt bort den, det bästa jag har gjort ever) har åkt eller ska åka till Noaks Ark, ett place i stan där man informerar om HIV. Det har varit diskussionsämne nu ett tag, så nu tror jag att jag har HIV.
Jag är lite lätt hypokondrisk ibland och har lite svårt för såna där historier. I förrgår, på systers födelsedag, fick jag såklart hela förlossningshistorien till frukost. Jag satt och gungade fram och tillbaka i ren skräck. Jag kommer aldrig att kunna föda barn normalt, efter alla skräckhistorier och alla gånger som jag har råkat flippa över till tv4+ och serien Riskförlossningar. Jag är nu fullt övertygad om att mitt barn kommer att kvävas av navelsträngen, födas upp och ner, att det inte finns läkare, att jag kommer att förblöda, spricka hela vägen där nere, och allmänt dö, dö dö.
Näe, ska det bli några barn gjorda, då ska dom födas under planerat kejsarsnitt. Om ingen hinner bota mig från min förlossningsskräck innan dess.

Äntligen klänningen!

Jag har hittat designen till min studentklänning! Iallafall ungefär. Denna var grå, men den skulle nog bli superfin i vitt. Jag måste bara övertala mor min om att den ska se ut sådär. Fast med snygga axelband och så ska ju inte baksidan se lika cheap ut heller. Jag tänker mig vitt sidenband i snörningen i ryggen.



Gud jag tar studenten snart. Grov ångest.

Schlagerbög

Inte för att jag är sådär superintresserad av schlager, men jag ska snart försöka smita från släkten för att invadera cirräs hem. Hon kommer säkert ha massa god frukt hemma. Det tror jag.
Amy Diamond vinner ikväll, eller hur? Hon är ju britt för fan.

En duktigflicka-dag

Släktmiddag. Det är alltid en upplevelse. Nog för att jag faktiskt tycker om min släkt väldigt mycket, men frågan är om det lilla mensmonstret Sara kommer orka uppföra sig en hel kväll. Chansen är ganska stor att jag smiter efter ett par timmar.
Dags att plugga stenhårt. Jag har en krönika och en artikel som ska vara inne på skoltidningsredaktionen senast imorron och dessutom ska jag komma på en konstnär/arkitekt/musiker/författare från 1900-talet som jag ska hålla ett föredrag om på Kultur- och Idé-historian. Jag funderade på både J.K. Rowling (såklart) och Robyn (ofc!) men sen ville jag verka lite mer seriös så nu blir det nog antingen John Williams, han som har gjort filmmusiken till bl.a. Harry Potter och Star Wars, eller Carlos Páez Vilaró, kisen som skapade det här huset:

    

Ett sånt hus borde man ha i sin ägo.

Vaddå ingen skoluniform i Sverige?

Nu är den invigd. Rudbecksuniformen. Och den är så skön.

Favvis atm (och alltid)


image49










cause it's me, and Mr Jones, yeah it's me and Mr Jones..
- Amy Winehouse
Den kvinnan har alltid rätt! Förutom när hon röker brass framför kameror...

Liten syster blir stor

image48

Min väldigt vackra lillasyster fyller år imorron. 15 år (gud jag börjar bli gammal). Hon som var så liten och söt och så.. BOM! Puberty happened! Presenten ska hon få i form av kläder från London som såklart inte är inköpta än, så det blir lite tunt på frukostbrickan. Det blir en liten dikt från mig istället i väntan på kläderna, glamourpoeten slår till igen. Den lyder som följer:

Lång och blond och äckligt snygg
Inte längre nån liten syster
Helt plötsligt pubertetsrevolt
Du som var så snäll och tyster
Dags för moped och enligt lagen SNUSK
Festa hela natten, glad och yster
Men inga dumma äventyr
För då blir storasyster dyster


Gud vad jag måste skydda den här ungen. Hon ska låsas in på vatten och bröd tills hon är 25. Då får hon träffa killar, men bara såna som jag har godkänt först.

Paybacktime!

Jag såg en bild i tidningen igår på en gammal barndomskompis som jag inte träffat på hur länge som helst. Jag var jättekär i honom varje gång familjerna sågs tills att jag var kanske 13 (och alltid lika tjock), och han var aldrig kär i mig(min teori: för att jag var tjock). Nu är han ful. Jätteful. Och jag säger bara: HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Spontaniteter

Ibland gör man så oväntade saker. I början av skolåret 06 fick jag en inbjudan till en kräftskiva av en sån där person som man har träffat ungefär en gång. Mitt på en blank onsdag. Jag lät för och nackdelar brottas lite i huvudet innan jag bestämde mig för att näe nu jävlar. Dom enda små fröknarna som inte tråkade och tänkte på skolan följande torsdag var Matilda och Elin. Så vi åkte ut i skärgården, till den vackraste lilla ö jag sett i hela mitt liv, och knasade hela natten (det finns till och med ett gammalt blogginlägg om detta från augusti 06, herregud). Matilda och Elin kom tio minuter försent till sin mattelektion 8.20 dagen efter. Vilket jävla äventyr.


Varför gör jag inte sånt nuförtiden?

1,2,3.. FAN en är borta!

Nej, jag blir nog inte dagisfröken. Det var barn på bussen imorse, en liten klump som luktade illa och hade galonbyxor. Deras fröken, manlig och skåning, räknade dem cirka fyra gånger under resans gång. Inte för att vara sån, men lilla vännen, hur hade du tänkt att tappa bort tio barn på en buss? Oh well, är man inte smart så får man vara snäll och skåning.
Och for the love of God, när ska skolor och dagis i Viby och Rotebro lära sig att man tar inte 9.40 bussen?! Den är full av Rudbeckare. Halva Viby blev frånåkt för att bussen var överfull med små barn som skulle åka skridskor och bli snoriga och blöta. Dom missade sina lektioner, vad hade barnen förlorat på att komma en halvtimme senare? Svara på den du, skåningen..


365 dagar

Sen så har jag ju ett år med Robin idag också! Eftersom jag är hemma hos honom försöker jag hitta en söt bild på honom, men hans dator är ett mysterium och jag misstänker att han gömmer sånahär saker för mig..
Oavsett, ETT år. Stor Händelse.

Dom har mig på sin lista..

.. och dom vet om det! Dom trackar mig på meterfilm. Dom ringde igår igen. "Ja hej jag ringer här med en personlig inbjudan till att vara publik tillblablablablablablabla".
Följ ett råd: om ni inte vill gå igen, gå inte en gång.
Fast det ena programmet som killen pitchade lät riktigt roligt, och jag funderar seriöst på att gå. Dom har mig i sitt nät!

The before and after shot's

image43

Vackra talangfulla människa! Vad gör du med dig själv? Nog för att beehive-frillan är snygg men it would go better med en clean och sober kropp med minst tio kilo till på. Ryck upp dig, för min och min ipods skull!

Tips for the mandelmasse-haters

Coop ringde! Intervju på onsdag! Jag är fan värd en fet havreboll, fuck the diet!

Btw, semmeldagen idag. Var hos robins mormor och morfar igår och det bjöds (till dom som åt socker) på semlor med blåbär istället för mandelmassa. Äntligen har någon förstått något och frälst oss som älskar semlor men hatar mandelmassa.

Obsessed?

Jag ger mig in i debatten från siris blogg om besatthet. On the Mcfly-matter.
Där vill jag bara påpeka att så här såg mitt rum ut ett bra tag under högstadiet.


Och det där var bara början. Det var ett tag då tapeten var mycket svår att se.
(numera har jag tagit ner alltihop och noggrant arkiverat minsta lilla bild. Slänga? No way.)

Å så han å så hon å så *rodna*

Nyligen hemkommen från ett mission vi fick, jag och siren. Det var ett litet hjärta som behövde lite stöd, så vi åkte till donken och utfodrade det lilla hjärtat med några nuggets. På vägen hem diskuterade vi vilka ord som passar bäst för the act of making love. Nuppa är ett roligt ord, och pippar låter för fågelaktigt, tydligen. Det var bara en rolig diskussion visserligen, men på något sätt så har man väl ändå kommit till den punkt när det inte riktigt funkar med "samlaga", som jag hade en NOlärare som sa..

Hard work work

Bra dag på jobbet idag. Jag intervjuade bland annat Sveriges första kvinnliga busschaufför och en söt farbror som tre gånger under intervjun inledde sina svar med : "Jag säger som Let's Dance-juryn..."
Jag satt mest och spelade Klondike på Ipoden.

This is my son, oh no sorry, I meant my dog!

Det är läskigt med folk som blir för familjära med sina husdjur. Jag blev vittne till ett sådant övergrepp på väg till jobbet imorse. Det stod en tant med pälsmössa (hycklare) med den tjockaste dvärgschnauzern jag har sett i hela mitt liv, som hon drog i så fort det kom en människa. Tjockishunden trodde väl att alla var mat (det trodde jag också när jag var tjock), men tanten tyckte att hunden skulle sitta stilla. Till slut fick hon nog och utbrast:
"BEPPO ERIKSEN! Nu sitter du still!"

Det är som folk som kallar sina hundar för sina barn och påstår att det är därför dom inte vill ha några riktiga. Det är riktigt läskigt.

Ingen Sweeney och Don't tempt me Frodo!

Jag förstår att folk inte tycker om mig på morgnarna. För jag är ofta glad vid fler tillfällen. T.ex. imorse 07.54 när jag vaknade och var allmänt hyper. Det tyckte inte mamma om. Hon ville sova mera.
Jag och
minsiri skulle kolla Sweeney Todd igår (ååhmassamumsochjohnnydeppochåååh) så vi satte igång jordens mission med att få ner den på skivor från min dator. När vi sedan nådde målet, siris soffa, upptäckte vi att vi hade lämnat filmskivorna hemma hos moi. En kort stunds depression som löste sig med lite passionsfrukt och kiwi.

För övrigt var min högt ärade fader elak igår. Vid middagstid när jag hade fyllt magen med massa lax och potatis och gucka så lyste det plötsligt ur hans ögon. "Nu ska ni få se vad ska ska äta sen!" *tassa, tassa, hämta, hämta* Och så trycker karln upp jordens pralinask i ansiktet på mig. Ni vet, en sån där riktig lyxask med handgjorda praliner. Min pms fullkomligt kastade sig fram ur sin monsterhåla och jag gastade på honom en stund om att han var omänsklig och elak som suktades sådär. Papi tyckte att jag var lite orättvis..

Criminal

Jag fick precis veta att jag känner en som känner hansomsparkadeihjälriccardo-killen. Jag är i princip kriminell..


ÄNTLIGEN!

Ihihihiii! Måns Zelmerlöw är singel! Finally har han insett att han mår bättre utan sin Helenabrud och bättre med mig!
Skämt åsido, det lär bli catfight över karln...



( älsklingen, jag bara skojar, jag vill inte ha någon annan kille än dig det vet du väl )

Resumé av en glasklar kväll

Tidig morgon och snart jobb.
Trots att det lockades och pockades så hade jag en snustorr kväll igår. Inga sockriga ciders eller kaloristinna öl, det kändes skönt att vara spiknykter. Tråkig, viktnojig och snål? Ja, kanske. Men vad gör man inte för att ångra den förra helgens svullparad.

Lite lagom med slagsmål och en helt sjuk oinbjuden gäst gjorde en ganska trevlig kväll på det hela taget.
En fråga:
Föreställ er att ni är ute. Du ser en kille som du träffade förra helgen och bestämmer dig för att gå fram och hälsa. Du säger "Hej xxx!"
Ingen reaktion så du prövar : "Känner du inte igen mig?" Fortfarande blankad, men du är totalt verklighetsfrånvänd och skämms inte över att han inte känner igen dig, så du fortsätter:
"Vi sågs ju förra helgen! Kan man sitta hos er?" Han svarar att det inte finns någon plats vid deras bord.
"Nehe, kan jag inte sitta i ditt knä då?"
Skulle du göra detta?! NEJ, och tacka fan för det.
Visst att hon var full som ett ägg, men flicka lilla (oh ja hon var klart minderårig) - man gör inte så.

Yes, fett VIP!

Jag har blivit personligen inbjuden till att sitta publik för tv4's Kockduellen, det ringde den tjej mitt i lektionen. Hon frågade om jag, som ju har varit publik på singing bee, skulle vara intresserad av att komma till frihamnen (långt åt HELVETE vill jag understryka) och vänta där i tjugomiljarders timmar för att sedan sitta och kolla på b-kändisar som skämmer ut sig och försöker laga mat - OCH SEN INTE ENS SYNAS I TEVE.
Nu var det inte riktigt det hon sa, men efter tidigare upplevelser (läs: singing bee) så lät det precis som ovanstående i mitt huvud.
Vad säger ni? Är jag så kamerakåt att jag sätter mig i en publik till ett pointless program bara för att kanske synas en halv sekund när kameran sveper över publiken?

jag blev ju faktiskt personligt inbjuden..

Save me Skipper

Jag är så sjukt ilsken på mig själv för att jag inte har någon självdisciplin. Utekväll+godisdag+födelsedagstårta= 1,3 kilo. Förstå vilken metabolism jag har, jag blir verkligen vad jag äter. Allting jag stoppar i munnen kommer tillbaka och biter mig i rumpan, till skillnad från många andra runt mig som kan äta vadfansomhelst utan att gå upp ett gram. Nej, jag behöver hjälp. Anna Skipper, var är du?!