i'm an effing musician

Jag har insett att jag behöver minsann ett jobb. så.. om det är någon som kan erbjuda mig ngt med förvånande hög lön så slå en pling!

Jag vet precis vad mina första löner ska gå till..
Oh , jag skulle kunna döda för 
den här och den också 

men framför allt den här.. Oh dearie me..


- nu ska jag åka och bada jacuzzi och glömma att det finns problem i världen.

oh my dearest and holiest of all mights...

Krulliga hunkar ska aldrig sluta platta håret.. Mr Jones har gått från Dannylicious till svinto, ungefär.
Still hot, fast numera snarare 16 än 20 - tell me, HUR GICK DETTA TILL? VAR ÄR MIN HUNK?!
The before and after shots are worrying me..


dannysss
FÖRE / EFTER


- jag vill att höstlovet ska vara här nu

det bli aldrig höst, vi skippar den i år

Jag åker till London på lovet. och så fort som möjligt  till ISLAND. Saknar min Aldababy - i miss you, i miss you.

Sen att jag har rättskunskapsprov på 70 sidor är en annan historia



- och livet är underbart

i aint dropping no eaves, sir

Min vän Hanna har en utomhusjacuzzi. ge miig


Jag har verkligen fastnat på
tjyvlyssnat.se det är den mest skrattparoxysmframkallade sidan på länge. det är ett bra sätt att testa om man är otränad på. jag fick ont i magen, jag är en soffpotatis.. btw, här är min favvo:

"Längst norrut är det liksom andra kriterier..

Jokmokk, på bussen


Tjej #1: Och jag ska träffa honom imorgon kväll!
Tjej #2: Men varför?! Han är ju inte ens snygg!
Tjej #1: Det är han ju visst!
Tjej #2: Nej, Larsson är snyggare..
Tjej #1: Meh..Hur många renar har han då? Nej, just det.. "


- min helg är oplanerad, det ger mig ångest. jag är så beroende av planering


"det finns en anledning till varför det är blått och inte rött på Sveriges flagga"

Jag avskyr min dator. Hade precis skrivit klart dagens blogginlägg när allting cepade ur sig och allt försvann. Det förstörde hela min kväll, hur patetiskt är inte det?
Så, jag minns extrakt från detta inlägg som nu är förlorat föralltid i cyberspace. Here we go party people, en rekonstruktion..

"Ren och skär lycka.
Det är inte bra att vara så politiskt engagerad. Man blir så överglad när det går bra då. Jag har vaga minnen av att jag sprang runt och skrek saker som "Reinfeldt for LIFE" och "Persson avgår, Persson avgår", samt  andra mindre väluppfostrade utrop bl.a. angående vart vissa partier skulle kunna dra. Men oh, så glad jag var.
Började titta på valvakan redan klockan halv åtta innan festutgång, redan då började hoppet stiga. Senare uinder kvällen fick jag resultatet bekräftat över telefon. Stackars Dannes öron .. tur för honom att vi nu kommer att få delvis privatiserad vård så att han kan få bästa möjliga tinnitusbehandling, mwahaha. För övrigt så är Sollentuna den tredje mest moderata av Stockholmskommunerna (förutom själva Stockholm), bara Täby och Solna slår oss med några få mandat mer. *mission accomplished* Maktskifte -06 är ett faktum.

Jag och min vän från Vänersborg trivdes med livet imorse. Och när sådant sker kan vi få konstiga idéer. Numera heter jag alltså Sara Malm-Reinfeldt och Johan heter Johan Reinfeldt-Blixt på färdlektyr.nu. Maktfaktor.

Idag har jag suttit sammanlagt närmare 5 (okej 5½) timmar framför O.C. Seth Cohen = eyegasm. Också ett sätt att spendera en Z-dag.

- har fått hem min mychemicalromance-biljett nu. :) som sagt ren och skär lycka. "

Kickoffcarnival och Joelbitar är KULT

Kickoff igår med EF Crew på Grönan. Tänkte verkligen skita i det först, jamenar det finns bättre sätt att spendera en fredageftermiddag, men så kom jag på att jag måste prata lite jobb med cheferna, och jag var ändå inne i staden, så jag åkte dit och upptäckte HANNAH! Min egen blondiwondieHannah från Oxfordresan sommaren -05, som jag inte har träffat sen reunionen i oktober förra året! Det blev kramkalas i typ tio minuter och ganska mycket falsettskrik. ^^
så jag stannade. det var tokmysigt, jag och Hannah vann Femkampen, åkte uppskjutet och skrek ännu mer i falsett, samt flirtade hejdlöst med snyggingen i Twixhjulet och hetingen i bollkastningen. Vi är inte dirkreta av oss, ooh nej. Varför gå raka vägen till popcornen/popexpressen/damtoan/utgången när man kan gå en omväg förbi Twixhjulet och bollkastningen och bara råka stanna och prata lite på vägen?
- Underbar och förgyllande eftermiddag. Grönan är underskattad, faktiskt.

Kvällen var mysegos med en annan Hanna. Det visade sig att hon aldrig hade sett Joelbitar. HUR kan man ha missat Joelbitar?
idag ska vi iallafall på montis och aeta lyxglass. (jag har ätit godis/glass/sockerstinna varor varenda dag den här veckan, det börjar synas *ilska över min kropp som inte vill vara modellsmal*)

oh gud så bra MCR's nya är.. the black parade går på repeat i min hjaerna.

Lite små livsdetaljer

Jag har ett mordiskt hat mot Storstockholms Lokaltrafik. Dom har fuckat med mig hela mitt liv, och framför allt idag. Två bussar som inte dyker upp, och en som kör så fel att jag inte hinner hem innan jag ska åka iväg igen. HAT, HAT, HAT!

Köpte klänning idag på Indiska som jag ska ha imorron med leggings (a) om det är fortsatt fint väder, hurraaaii!

MY CHEMICAL ROMANCE KOMMER TILL STOCKHOLM 8 NOVEMBER! Jag har beställt biljetter nu :D :D :D :D :D

Dessutom vill jag lägga till att pojkar borde vara mer tydliga.



- jag måste erkänna att det tog ett tag innan jag fattade att det verkligen var Justin Timberlake som sjöng på Sexy Back och ingen annan. Jag fattade inte varför jag aldrig hade hört Justins nya, tills jag insåg att jag hade hört den två miljoner gånger men trott att det var en brud som sjöng...

nej oh nej, jag är en sansad person.

Trogna läsare vet (övriga kan scrolla ner några dagar) att jag verkligen inte klarar av stress, framför allt inte på mina lektioner i Textkommunikation A. Nu har min kära Marianne (enda rödhåriga läraren på Rudbeck. i vanliga fall älskar jag henne) utsett mig till redaktionssekreterare.. För de inte insatta betyder det att jag är chef över en tidning. CHEF! Paniken sprider sig redan. Och jag har varken Malin, Karro eller Sofia till min hjälp. Känner typ ingen i min "redaktion" bestående av 7 pers.. hjälp..
Dessutom är jag klart yngst av alla, känns som om folk är lite sura över att jag ska vara deras chef..

"Jag har valt ut er att bli chefer för att ni är lugna och klarar stress, nu är stresståliga"
- Marianne till mig och Malin när vi blev utnämnda. Jag fick en skrattattack. Jag är inte lugn.

har börjat nytt liv idag. köpte gymkort. jippii!


Tjejmiddag och rubrikpanik

Middag igår hos frkn Linnea i Sigtuna. Kräftor och kex och ost, yum! (sen glass, hallon, grädde och chokladsås... ) Grymt mysig kväll.

"kommando pilleripill!" så jävla internt, sorry..

My gawd jag klarar verkligen inte deadlines. Efter att ha missat första deadlinen i onsdags fick vi en ny chans igår på TextA.. Uppslag, med höjdarbilder och bylines och allt såntdärnt tidiningssnack. Men nej, jag klarar inte deadlines. Det gick inte den här gången heller, jag var tvungen att sätta mig i ett hörn och hyperventilera lite för att inte få en hjärtattack. Höll på att bryta ihop när jag skulle sätta rubrik på hela skiten.
Känns som att jag kommer hamna på stressklinik innan jag är 25..