and it got easier

Mitt liv är uppordnat, halleluja, och jag har börjat drömma om bikinis och kortkorta pastellfärgade viskoskjolar istället för... *usch*

It turned out fine, and he's ok and i'm ok :)
tack thim, tessi, hanna, siri, moa och mathilda och övriga människor (typ karå som förstod att nått var fel och ville att jag skulle komma och leka. neighbours forever!)

2006 har gått fort, snart har man gått ut ettan. Bara två år kvar tills friheten, och alla söta treor försvinner, vem ska man nu titta på? Jag hoppas på ett stort utbud av 90-puddingar nästa år, haha! Don’t judge me, jag är faktiskt lika gammal som dom så jag är inte pervers än så länge!





(stör mig på att det går så innihelvette segt på McFly fronten, men sådan är livet för ett besatt litet barn. Jag får nöja mig med Arctic Monkeys)


Gå inte ifrån mig, jag ber dig!

Min värld har rasat samman.
Jag vill inte veta, samtidigt så sover jag med mobilen tätt intill örat, om thim skulle ringa, om han skulle få veta.
finns inga tårar kvar., jag har gråtit slut allt för dig. Går till skolan bara för att tänka på något annat. klarar inte ens av att sätta ihop de två bokstäverna som formar ordet jag är så rädd för.
Minns ditt skratt så smärtsamt väl, minns tillochmed dina sista ord.
"Ring mig sen när det här är över. Ring mig sen, okej? Puss, h-hej" Du visste att det skulle bli bråk och jag bad dig, bevekande, gå inte dit för guds skull, gå inte dit! men du gick ändå. och jag åkte vidare till mitt valborgsfirande, med en lätt oro i magen. men jag visste ju, du hade klarat dig förut. men då gick det inte lika illa som nu.
Få förstår, varför är jag så lessen? jag kände dig knappt?
men jag kände dig bättre än många andra runtomkring dig. minst en timme varje dag i telefon. när vi inte pratade i telefon var det charmiga sms(så lycklig att jag har sparat dem), playahead eller msn. och jag saknar dina ord som gjorde mig så glad.
valborg. det svartaste ordet jag vet just nu.
samma dag hade du tagit en tatuering för min skull. loveli you, skriver på din hand, exakt där jag bad dig. om du försvinner, får jag aldrig se den.
Har fått löfte om att höra sången du skrev till mig.
Henke, du finns hos mig. Jag ger inte upp, inte än.




tack alla ni som ställer upp för mig nu, har aldrgi gått igenom nått liknande, tack för att ni finns.
thim är en pärla som håller mig uppdaterad! utan dig hade jag aldrig ens fått veta att det hade hänt
tessi, hanna, siri, mathilda, moa och alla andra som älskar mig. ni är underbarast