Lazy tuesday

Sitter just nu hemma hos Nash alldeles hog pa mat. Ledig dag idag sa vi ska organisera internet till lagenheten och varan road trip till Scotland for att ga pa whiskey distilleries. Min assistant manager Ali kan allt om whiskey sa han ska hjalpa oss att fixa och trixa ihop ett bra mini break.
I sondags var det Jossans fodelsedag och en av dom roligaste kvallarna i London hittils. Vi hade gjort en teddybjorn till henne fran build a bear, kopt "i'm naturally blonde please speak slowly" orngott, ingraverat hennes namn pa ett barblade och fixat en hel outfit till henne som hon var tvungen att jobba i, komplett med kaninoron och en liten svans. Och for att ara hennes favoritfarg sa hade alla nagonting rosa pa sig. Det var en galen kvall.

Workoholic - javisst!

Broel.
Jag snittar fyra timmars somn per natt, jobbar sex timmar pa dagen och atta-nio timmar om kvallen och natten. Jag hinner knappt ata vettig mat och dom enda fibrerna min kropp ser ar branflakesen pa morgonen. Men jag har aldrig haft sa roligt.
EF gar super, jag far mycket ansvar ( sitter just nu och gar igenom allas utbildningsmanualer infor sommaren) och kanner mig helt redo for att jobba har i sommar. LAB ar svart, det ar inte latt att bara brickor nar man ar dodstrott och ska forsoka komma ihag alla ingredienser i alla drinkar for att kunna rekommendera den basta for gasten. Cheesus.
Men varje dag efter jobbet sa skuttar jag fram genom Soho ner till Jossan och Sarah pa b@1 och sa gar vi ut och tar en drink efter jobbet med b@1 folk och lite annat lost folk inom industrin. Under min vecka pa LAB har jag lart kanna mer manniskor an under mina fyra manader pa Chelsea Bar. Jag gar pa hogvarv hela tiden och har fantastiskt kul. Det ar vart alla gaspningar i hela varlden. Jag trycker i min nagot med socker och svaljer ner det med en dubbel espresso.
Imorron flyttar jag, Adam, Jossan och Sarah till varan bartenders-pad! Inflyttningsfekkma nasta sondag pa Jossans 20th. and I'm WELL excited!

Igar var vi lite doda pa LAB sa James, Stuart och jag hade en tavling om vem som kunde bygga varldens basta "bar camp stove". James vann, ett 50 ml's measure i en sonderklippt ginger beer burk. Absinth i mattet och sa tanda pa. Vi stekte agg pa vara sma dricksbrickor och lyckades nastan koka agg i en boston tin. Sen tyckte James att det behovdes mer absinth och lyckades spilla sa att vi hade brinnande sprit over hela station ett. Idioti ar roligt, tyckte jag och sprang for att stanga av brandlarmet.


Weekly news!

Hey, hey, hey boys and girls!
Har kommer en liten veckouppdatering eftersom mitt liv nu har tagit en san drastisk vandning att jag om mojligt kommer att vara mer upptagen nu an forut.
Forra helgen sa lunchade jag med Sarah, manager pa LAB (den basta cocktailbaren i London, typ) och hon erbjod mig jobb. For att ni ska forsta hur stort detta ar sa kan jagbara saga sahar: Om Sarah fran LAB ens erbjuder dig jobbet att stada toaletterna med din egen tandborste sa svarar du "nar borjar jag?". Man tackar inte nej.
Ingen med min erfarenhet borjar pa LAB som bartender utan men far slita som barback eller servitris. Sa sedan i mandags springer jag runt med brickor fullastade med cocktails pa LAB i Soho (12, Old Compton Street om nagon tankte halsa pa), och det gar riktigt bra faktiskt. Jag kan nu bara brickor hogt over huvudet och lyckas ga nedfor trappor med en hel bricka martinis. Klart att jag saknar att bartendra men om jag blir kvar i London ( vilket det ju inte verkar som) sa kommer jag inte bara att jobba bakom baren med eliten utan ocksa vara en del av den.
I torsdags borjade jag pa EF igen (hurra!). Det ar visserligen bara pappersarbete, men i nasta vecka kommer jag att borja med rekrytering och intervjua potentiella ledare osv. och sen sa far vi se vad som hander.
Pa torsdag flyttar jag och Jossan in i varan nya lagenhet tillsammans med Adam och Sarah fran B@1.  Adam ar fran Sydafrika och Sarah ar engelsk. En fyra i Clapham Junction som kommer att bli varan lilla fest-oas. Nara till EFs kontor i Chelsea och fem minuters gangvag till B@1 Battersea. Trevligt varre!
Det ar tomt i London utan Carro. Det var jobbigt nog nar Siri akte hem men nu sa kanns det verkligen som att London aldrig kommer att bli detsamma igen. Jag saknar dom bada och det kanns bara konstigt att det hander saker i mitt liv som dom inte genast far veta om.
Blondiner har visserligen roligare men jag vette sjutton om jag inte borde vara brunett egentligen...

Blonde Ambition!



HA! Det hade ni inte väntat er va?!
Självklart så väljer min dator idag att vara elak och vägra bluetooth så jag fick ta bevisbild med webbkameran.
MEN ÄNDÅ! BLONDIE WONDIE!