Enkla tips för att slippa FRA

Om två timmar börjar strejken. Vilken tur att jag cyklar till jobbet och inte bussar.

Aftonbladet påstår sig ha koll på hur man kittlar FRA's nerver. De säger sig veta vad man inte ska skriva för att slippa bli granskad. Klickvänlig rubriksättning som vanligt : de har inte alls har någon lista eller har gjort någon direkt efterforskning. De har intervjuat en expert på IT-krigsföring som nämner ord som till och med en idiot kan räkna ut. Ord som IT-krig, bomb och Afghanistan nämns som dumma saker att skriva. Nähä? Really?
Personligen så skulle jag inte rekommendera att skriva långa uppsatser om sitt intresse för Filippa Reinfelds duschvanor eller hur mycket vackrare Rosenbad skulle vara i små små bitar.
Personligen så tänkte jag börja säga massa nonsenssaker mitt i meningar, ha kinky telefonsex och prata om jättemegatråkiga saker (typ mina egna duschvanor) i telefon. Allt för att psyka sönder dem.

Tonårstankar om sprit och olagligheter


jag och johan utanför tälten. vacker sommarbild. han är inte min karl för övrigt.

Nu är det tre och en halv vecka kvar tills att jag fyller arton år. Det blev en liten fundering idag över middagen över hur bra jag faktiskt har klarat mig.
Jag har gått på nästan alla studenskivor som jag ville gå på, det var inte många jag missade faktiskt. Jag torskade för falskleg två gånger, men fick inga reprimander tack vare väldigt snälla vakter/krogmänniskor som såg mellan fingrarna. Jag har kunnat gå ut på (om än riktigt pissiga) krogar i Stockholmsområdet sedan jag var sexton år. Dessutom har jag gått ut på några av de bättre ställen som London har att erbjuda (Movida, Volstead, Paper, Chinawhites) samt en del pubar. Språkresan till Hastings ska vi inte ens gå in på, för där kom i princip alla in.

Jag vet inte om det är min ärliga uppsyn, oskyldigt fräkniga näsa, de höga klackarna, korta klänningarna, djupa urringningarna eller det bländande leendet som har gjort det. Eller bara att de i allmänhet har riktigt taskig koll på de flesta ställen. Vem vet.

Men snart kan jag gå in lagligt på en del ställen. Det är ganska stort faktiskt.


Mcflyin so high, touchin the sky

Jag glömde, jag såg ju Thåström också faktiskt...

Sedan jag kom hem har jag gjort ungefär en sak, och det är spanat in Mcflygs nya video för One for the Radio. Danny är så gorgeous och vacker och perfekt. Det är som en bulldozer rakt in i hjärtat... GOD, that man is heaven!



Sammanfattning av P & L. Artistiskt sett.

Artister som jag såg hela konserten:

Pugh Rogefeldt som jag har lyssnat på sedan min ömma moder tryckte ut mig var en sjukt häftig upplevelse. Längst fram såklart. Såklart. Sjuttiotalet at it's finest hour. När han körde små lätta moln var det bara att buga sig inför den svenska rockens fader.

Veronica Maggio är en gudinna. Jag stod längst fram och grät som ett barn i regnet. Jag hittar inte ord för att beskriva, och det ska jag tala om att det är sällan som lilla fröken ordbajsare inte gör det. Helt jävla fantastiskt. Ursäkta svordomen men jag hittar verkligen inte uttryck som räcker till.

Hoffmaestro och Chraa var så oförskämt mäktigt! Hoff var överallt hela tiden. Han klättrade på scenen och var ute i publiken (JAG FICK RÖRA THE HOFF TRE GÅNGER) och fram och tillbaka. När konserten var slut vid 02.00 så tågade hela publiken genom Borlänge Centrum och skanderade refrängen till The Storm. Vilket avslut. Jag hade adrenalin som dunkade ut i fingertopparna i mer än en timme efteråt.

Millencolin var ren nostalgi. Jag hade på mig konserttröjan från 2005 (den som det står Hej Erik! på. En hälsning till gitarristen Erik Ohlsson för oinvigda). Jag stod längst längst fram och fick många fina blåmärken och en armbåge i höger tutte.

Mando Diao. Jag kan tyvärr inte säga hur bvra dom var. Jag var för intoxinerad för att kunna bedöma.

Sahara Hotnights. Här trängde jag mig fram längst fram. Och upptäckte att jag inte kunde urskilja deras ansikten. Jag minns en låt: Visit to Vienna. Den var bra iallafall.

Jag såg i princip hela Sugarplum's konsert, förutom en kisspaus mitt i. Just när jag kissade valde de att spela Sweet Jackie. Ibland är Gud inte snäll.



Artister där jag såg nästan hela:

Stiko Per Larsson var bara en sån positiv överraskning. Täskigt ljud hade han tyvärr, men hej vad bra han var. Jag har skickat min fader att köpa skiva när han åker till Leksandia.

Adam Tensta uppfyllde alla förväntningar och jag skakade rumpa till Dopeboy. Övermåttan talangfull karl den där Adam. En sån vill jag ha.

Kapten Röd och Majorerna. Inte min politiska färgning kanske, men vem fan bryr sig och det när det är sån underbar musik med sväng och gung och schvung. Kaptenen hade aldrig spelat för en så stor publik förut så han blev helt ställd när han klev ut på scen och såg oss. Han blev så chockad att han sjöng fel på nästan varenda låt. Mycket majja i publiken och min vän Johanna blev raggad på av en 35åring med fru och barn. Han ville festa med henne i Stockholm. Hon var mycket tveksam.

The Hives såg jag långt ifrån, men fin musik, måste jag ju erkänna.

Kent. Ja Kent var Kent. Siri och Malin nästan grät och jag frös ganska mycket. Jag är inte värsta knet-fan.

Artister som jag snabbsåg:

Sex Pistols, det är creddpoäng. Jag har även sett Petter och Håkan. Bara för att se. Inte många låtar. Men nu har jag sett dom iallafall. Markus Krunegård såg jag också. Och Twiggy Frostbite, Johnossi och Monica and the Explosion. Och Mustasch som hade eld på scenen. Neverstore var årets skämt. Jag såg en låt. Dom sjöng playback. På en festival. Talk about doin it for the money.



Artister som jag missade på grund av för högt alkoholintag:

Pigeon Detectives, The Wombats och Those Dancing Days. Denna hemska upplevelse resulterade i att de två följande festivalkvällarna blev nyktra. Det och att någon bröt sig in i tältet och snodde mitt vin. Vinstölden var icke uppskattad.

kvällssysselsättningar.

Full redogörelse för peaceandlove kommer imorron när jag har hunnit hämta mig. Hittils har jag mest ätit kaviarsmörgåsar och försökt överleva all denna sömnbrist.
Nu är det släktismiddag för hela slanten med massa söta kusiner. Två iallafall.
Alla andra kollar fotboll och jag är totalt ointresserad. jag tänkte vara lite kontroversiell och säga att den enda anledningen till att jag kollar fotboll är för sällskapets och drickandets skull. Inte så kontroversiellt för de som känner mig, men iallafall.

Om ni har tråkigt så har jag ett sommarnattstips:
BAJSLEKEN!
Reglerna för leken lyder följande: Kom på en filmtitel. Byt sedan ut ett ord i titeln mot ordets bajs. Leken lämpar sig för obegränsat antal spelare och skall helst utföras nattetid med alkohol i kroppen alternativt i ett tält.


Imorgon börjar dieten. Typ igen. Men Klas har lovat att vara min PT, så den här gången ska det nog gå bra. Klas gillar nämligen att berätta för mig att jag är jättetjock och ful och äcklig. En bra motiverare den där Klas.

Gud håller inte med dig, Göran Hägglund!

Jag brukar som bekant säga att man får vara vad fan man vill men man är inte kommunist. Man är för övrigt inte en massa saker och nu så får man inte hellr vara socialminister och kristdemokrat.
Moderatkvinnorna har lagt fram ett förlag på skattelättnader för ensamstående med barn (ensamstående kvinnor stod det i artikeln, men jag lade händerna för öronen och sjöng LALALALA, så jag hörde bara ensamstående. Jämlikhet goes both ways.). Man klappar i händerna, duktiga moderatkvinnor! Förlsaget har dock inte enbart fått positiv respons. allas vår käre socialminister Göran Hägglund, partiledare för Kristdemokraterna tycker nämligen följande (kort sammanfattat):
Man ska inte uppmuntra personer som redan är i ett förhållande att skilja sig för att få skattelättnader.
URSÄKTA MIG MEN VADIHELVETE?! Din förbenade hemmablinda pingstpastor, det finns väl inte en människa som skiljer sig för att få lägre skatt? Bara en idiot påstår att skattelättnader för ensamstående skulle öka antalet skiljsmässor.
Det allra värsta är att han skyller dina korkade åsikter på Gud. Det är en skymf mot alla troende i världen; mussar, judar eller kristna. Usch, jag blir så arg så jag vet inte vart jag ska ta vägen..
Om fler röstade på vettiga partier så skulle man inte behöva kollaborera med kd!

Madderfakkers!

Skit på er säger jag eder högaktningsfullt!
Nu börjar jag blogga igen efter student och Piiz and Löve uppehåll.
Jag är tillbaka. Typ.

inget caller id på den inte

STUDENTEN IMORGON!
Jag vill inte bli vuxen, jag vill inte, jag vill inte.



för övrigt så blir jag busringd av folk med kontantkort som jag inte kan hitta på eniro. personen är antingen tyst eller undrar om vi ska idka samlag. jag tror inte det.
det måste vara en person som känner någon jag känner. för mitt nummer finns inte på eniro heller.
who is the secret caller?

En vomering av tyckasyndom-saker

Envänsomheterjosefine ringde mig idag för en stund sedan. Under samtalet insåg jag att jag inte minns när jag senast hade en ledig dag från jobbet. Jag jobbar nog nästan ihjäl mig.

Annars så vill jag hemsk gärna spy en massa bittergalla på allting, men det tänker jag inte. Jag gillar inte att fläka ut kärlekslivet på bloggen. Därför gör jag det inte. Kanske mest av den enkla anledningen att jag inte har något kärleksliv. Jag är ensam och ful och ingen vill ha mig. Typ. Nu ska jag äta lite choklad innan jag går och lägger mig för jag är bakis och lite deppad.