Update!

Lillbebisen har fatt praoen och modelljobbet genom Siris kusin Johan som ar nagon slags chefsvariant pa Acne i London. Hon visar kladerna for potentiella kunder. Sa duktig ar hon!

Nytt jobb, nytt liv! Inte for att jag inte har alskat The Porterhouse men nar erbjudandet kom att jobba inom ett av Londons basta bar foretag, sa kunde jag ju inte lata bli. The Lab, som ligger i Soho, ar en av de basta barerna i London och dom oppnar nytt i Chelsea - Worlds End Distillery. Supercoolt. och JAG ska bartendra dar!

Ikvall ska Matt laga mat till mig och min syster och imorron blir det IKEA! Kottbullar, julmust, godis, julsaker och tvattstall!

To be continued...

MacDonkens internet funkar igen, hurra!

Huvva. Bakfull som ett ägg. Ont överallt, literally. Näe det här med att blogga går väl inte sådär superfantastiskt direkt. Menevafan. Det har faktiskt varit Donkens fel, deras gratisinternet har varit trasigt.
Nu har jag min bebis här i två hela veckor, så det blir massa syster-tid, förhoppningsvis. Tyvärr så ar hon upptagen hela tiden när jag inte jobbar och sen, ja då jobbar ju jag. Ungjäveln modellar och praoar för Acne och är världens hotshot, så hon har inte riktigt tid med sin storasyster. Bajsbarn.
Oxford går åt fanders.
Kärlekslivet går bättre däremot. Matt heter han. Mer än så behöver jag inte säga för tillfället. Men åh vad söt han är!

Solen skiner pa en fredag

Usch. far man vara sahar glad? Nej jag tror inte det.  Jag var i Oxford i onsdags. Provet gick at helvete sa vi kan nog glomma att komma in. However sa fick jag tusen minnen tillbaka fran sommaren 2005 och jag gick runt och bara myste. EF har hort av sig angaende sommarjobb, jag ska dit i nasta vecka och prata med en chef. Jag har traffat nagon ocksa. Ar inne pa dejt nummer fyra snart. Sant ar trevligt. Speciellt nar han ar sa soet!

A andra sidan sa finns det som vanligt mkt att klaga pa, typ hur dyrt allting ar, att vi fortfarande varken har internet eller teve och att det ar kallt som satan nar man vaknar pa morgonen.

BAHA! Karlslok!

Oh just det! Innan jag glömmer - svinet från förra veckan hörde av sig igår kväll. Jag skrattar honom i ansiktet. SKRATTAR!


HA! HA! HA! HA!

Hetsvecka!

Först och främst: förlåt Benjamin. Du är inget svin. Såklart.

Helgen har varit helvild! Eller inte... Äntligen så kom familjerna och hälsade på oss. Jag, som är en väldigt mammig person, klängde mest på min mor och gullade med syster. Vi besökte Spamalot - Monthy Python for the win! Jag och pappa tyckte bäst om den, for natural reasons.

Det var jobb hela Halloween så jag, den största dramaqueen som någonsin skådats (typ), fick inte klä ut mig. Ganska trist, men vad gör man inte för att få slava på golvet på The Porterhouse?

Denna veckan är fokus på Oxford hela vägen. Min ansökan har gått till St. Hildas College, ett före detta All Girls-college grundat 1893. Inte det urgamla college som jag kanske hade önskat mig (Typ Merton, Pembroke eller Magdalen) men jag är himla glad ändå. Det viktigaste är att komma in.
På onsdag ska jag resa med de berömda National Express Coaches-arna till världens vackraste stad och göra ELAT - English Literature Admissions Test mitt på Oxford High Street. Sen ska jag ta en timme eller två och bara mysa runt i Oxford och minnas en massa från 2005.

På torsdag ska jag fixa National Insurance Number - ingen rolig historia. Resten av veckna kommer att gå åt till jobb och att försöka fixa i lägenheten. Den börjar falla isär i kanterna lite grann, man man säger så. Plattläggningen i badrummet är ett fuskpåhitt som kommer att skapa fuktskador inom en snar framtid, min garderobsdörr har gått sönder, likaså kranen i köket. Redan innan vi flyttade in så var det en platta på spisen som inte funkade och golvet i vårt sovrum lutar lite. Landlorden har en hel del att at tag i, det vill jag lova!

Idag är min andra dejt i London. Okej, inte så mycket dejt som en drink. Men ändå. En drink. Jag är så häftig som går och tar drinkar i London med söta engelsmän. Vem trodde det om lilla mig för ett par månader sen?

Piiz and loads of lööve!